Uniwersytet Morski w Gdyni
Wydawnictwo
Wydawnictwo
Menu
Oferta
Nowości
Zapowiedzi
Publikacje
Autorzy publikacji
Sprzedaż książek
Czasopisma
Dla Autorów
Poradnik autora
Proces wydawniczy
Formularze
Instrukcje i szablony
O Wydawnictwie
O nas
Plany wydawnicze
Regulamin wydawnictwa
Rada Wydawnictwa
Usługi
Kontakt
Dziedziny
Chemia i fizyka
Ekonomia i zarządzanie
Elektronika i automatyka
Inne
Mechanika
Nauka języków obcych
Nawigacja
Techniczne inne
Towaroznawstwo
Transport
Towaroznawstwo
Autentyczność i identyfikowalność w aspekcie zapewnienia jakości i bezpieczeństwa towarów
Maria Śmiechowska
2013
druk
Ćwiczenia z mikrobiologii i higieny
Izabela Steinka, Anita Kukułowicz
2011
druk
Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności
Izabela Steinka
NOWOŚĆ
2020
druk
Higiena w przetwórstwie spożywczym i usługach
Izabela Steinka
2007
druk
Jakość ekstrudatów kukurydzianych wzbogacanych spiruliną i chlorellą
Millena Ruszkowska
2018
druk
Mikrobiologia żywności i materiałów przemysłowych
Izabela Steinka
2011
druk
Potencjał sycący jako nowe kryterium jakości żywności na przykładzie kasz
Magdalena Skotnicka
2018
druk
Sensoryczna ocena jakości żywności
Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska
2016
druk
Stererotyp jako determinanta zachowań konsumenta produktów spożywczych
Agnieszka Rybowska
2018
druk
Towaroznawcze i konsumenckie aspekty jakości przypraw
Joanna Newerli-Guz
2018
druk
Towaroznawstwo artykułów spożywczych. Część I
Piotr Przybyłowski
2013
druk
Towaroznawstwo artykułów spożywczych. Część II
Halina Kolenda
2017
druk
Towary niebezpieczne w transporcie morskim
Marzenna Popek
2010
druk
Wielowymiarowe modelowanie jakości herbaty czarnej
Przemysław Dmowski
2019
druk
Ładunkoznawstwo
Katarzyna Krasowska, Marzenna Popek
2015
druk